Επιστημονική έκδοση περιοδικών

Αρχική σελίδα

Διεξαγωγή έρευνας

Επιστημονικά Περιοδικά

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μελών-συνδρομητών στα επιστημονικά περιοδικά

Βιβλία ποικίλου περιεχομένου

Επικοινωνία

Σύνδεσμοι

Οδηγός Ιστοσελίδων

Αγγλικές σελίδες

 

 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ

ΒΙΒΛΙΑ

ΠΟΙΚΙΛΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Ένας από τους σκοπούς του εκδοτικού οίκου είναι η έκδοση ηλεκτρονικών βιβλίων ποικίλου περιεχομένου αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες της τεχνολογίας, την οποία υποστηρίζει το internet.

Ανοίγονται έτσι νέοι ορίζοντες στον συγγραφικό χώρο, καθώς οι συγγραφείς δύναται να κάνουν χρήση τρισδιάστατων εικόνων και σχημάτων, ήχων, video και κάθε άλλου τεχνολογικού προϊόντος, που υποστηρίζει το internet. Δίνεται επίσης η δυνατότητα προσθήκης ακουστικού αναγνώσματος του βιβλίου, καθιστώντας το έτσι προσιτό και σε άτομα με προβλήματα όρασης.

Το κόστος έκδοσης ηλεκτρονικών βιβλίων στον εκδοτικό μας οίκο (το οποίο βαρύνει εξ ολοκλήρου τους συγγραφείς) είναι μικρότερο σε σχέση με το κόστος έκδοσής τους στη συνηθισμένη έντυπη μορφή.

Οι αναγνώστες μπορούν εύκολα και γρήγορα να αγοράσουν το βιβλίο, που τους ενδιαφέρει με την μορφή αρχείου PDF.

Το κάθε βιβλίο παραμένει στις ιστοσελίδες μας για χρονική διάρκεια που έχει συμφωνηθεί μεταξύ του εκδότη και του/των συγγραφέα/ων του συγκεκριμένου βιβλίου.

Ο/οι συγγραφέας/είς που ενδιαφέρονται να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες, που τους παρέχει ο εκδοτικός οίκος "VIPAPHARM" και επιθυμούν να δημοσιεύσουν το πνευματικό τους έργο στις ιστοσελίδες μας μπορούν να απευθυνθούν απ' ευθείας στον εκδότη και ιδιοκτήτη του εκδοτικού οίκου "VIPAPHARM". Την διεύθυνση θα την βρείτε στην ιστοσελίδα επικοινωνία.

E-BOOKS

Προκειμένου να προβείτε στην αγορά ενός ηλεκτρονικού βιβλίου από τον Εκδοτικό Οίκο "VIPAPHARM" ακολουθήστε τα ακόλουθα βήματα :

  1. Επιλέξτε από τον κατάλογο των βιβλίων που εκδίδουμε το βιβλίο που σας ενδιαφέρει
  2. Πιέσατε πάνω στον τίτλο του βιβλίου και θα μεταφερθείτε σε ειδική ιστοσελίδα στην οποία θα μπορέσετε να πληροφορηθείτε για τα περιεχόμενα του συγκεκριμένου βιβλίου που επιλέξατε.
  3. Εφόσον θέλετε να αγοράσετε το βιβλίο αποστείλατέ μας το αίτημα σας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην διεύθυνση info@vipapharm.com. Η πληρώμή θα γίνει μέσω του PAYPAL ή με αντικαταβολή.

Αν επιλέξετε την ηλεκτρονική μορφή του βιβλίου, έχετε δύο δυνατότητες:

  1. να παραλάβετε το βιβλίο από το internet με την μορφή αρχείου PDF. Το αρχείο αυτό θα σας σταλεί με e-mail με την μορφή συνημμένου αρχείου.
  2. να παραλάβετε το βιβλίο σε CD με την μορφή αρχείου του λογισμικού προγράμματος <<word>> της Microsoft. Το CD αυτό θα σας σταλεί ως συστημένο δέμα. Τα έξοδα της αποστολής τα επιβαρύνεται εξ ολοκλήρου ο αγοραστής του βιβλίου.

Αν επιλέξετε την έντυπη μορφή θα σας σταλεί το βιβλίο σε έντυπη βιβλιοδετημένη μορφή. Η αποστολή θα γίνει ως συστημένο δέμα. Τα έξοδα της αποστολής τα επιβαρύνεται εξ ολοκλήρου ο αγοραστής του βιβλίου.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΥΜΕ

 

1."Σακχαρώδης Διαβήτης" Δρ. Βίκτωρα Γ. Παπαγιαννόπουλου Φαρμακοποιού - Παιδαγωγού .

Έκδοση 2001